Home / Aktivitete / Dita Nderkombetare e Poezise

Dita Nderkombetare e Poezise

Me rastin e Dites Nderkombetare te Poezise u zhvillua sot ne sallen e Pallatit te Kultures, aktiviteti kulturor ” Takim me poezine avantgarde shqipe “. Te ftuar ne takim ishin studiuesit Alban Bala dhe Enton Bido. Takimi vazhdoi me leximin e disa poezive te zgjedhura nga poetet shqiptare te pas viteve ’90.