Home / lajme / Diskutime në Këshillin Bashkiak

Diskutime në Këshillin Bashkiak

Sot, gjatë mbledhjes së këshillit, miratuam disa projektvendime me rëndësi për komunitetin:
Ndihma ekonomike
Mbështetje financiare për transportin e fëmijëve në nevojë
Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare “Thimi Tani”
Projekti i rrjetit shpërndarës të Ujësjellësit në zonën “Lapardha”, “Otllak”, “Orizaj” dhe “Kodrat rreth qytetit” të Bashkisë Berat.