Home / Aktivitete / Ceremonia e ndezjes se dritave per festen e Vitit te Ri

Ceremonia e ndezjes se dritave per festen e Vitit te Ri

Ne vijim te aktiviteteve te festave te fundvitit ,dje Bashkia Berat organizoi ceremonine e ndezjes se dritave.Ne ceremoni ishin te pranishem qytetare,nxenes te shkollave te qytetit.Kryetari i Bashkise,z.Petrit Sinaj , uroi qytetaret per festat e fundvitit,dhe se bashku me nje grup valltaresh te Qendres Kulturore ndezen dritat e pemes se Krishtlindjeve.Ne fund ,grupet e Qendres Kulturore performuan kenge te Krishtlindjeve.