Home / Aktivitete / Ceremonia e dhenies se Certifikatave te Mirenjohjes

Ceremonia e dhenies se Certifikatave te Mirenjohjes

Ceremonia e dhenies se Certifikatave te Mirenjohjes per poeten dhe shkrimtaren Vllasova Musta,si dhe kengetaren e mirenjohur te qytetit tone Ludmilla Baballeku.