Home / Aktivitete / Aktiviteti me teme “Une mbroj te drejtat e femijeve”

Aktiviteti me teme “Une mbroj te drejtat e femijeve”

Bashkia Berat nen kujdesin e Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj mbeshteti aktivitetin me teme “Une mbroj te drejtat e femijeve”,sllogani gjithe perfshires duhet te na ndergjegjesoj qe cdo kush duhet te mbeshtese pa paragjykime te ardhmen e tyre.Aktiviteti u zhvillua nen kujdesin e znj. Migena Hoxha, drejtore e Qendres Kulturore “Margarita Tutulani”,me inisiativen e znj Majlinda Xhamo,koreografe Ornela Vasili dhe muzika Altin Metohu.