Home / Aktivitete / Aktiviteti i kopshteve te qytetit me Kryqin e Kuq, dega Berat

Aktiviteti i kopshteve te qytetit me Kryqin e Kuq, dega Berat

Ne kuader te aktiviteteve per 95 vjetorin e krijimit te Kryqit te Kuq , ne Degen Berat u organizua aktiviteti Femijet dhe Kryqi i Kuq. Aktiviteti u zhvillua ne bashkepunim me Drejtorine e Arsimit, Bashkia Berat dhe moren pjese 45 femije nga 9 kopshtet e qytetit.Ky
aktivitet u konceptua ne formen e bashkebisedimit ku femijet shpalosen njohurite e marra per Kryqin e Kuq dhe aktivitetin qe ai zhvillon.Ne fund te 9 kopshtet u vleresuan me nga nje certifikate pjesemarrje.