Home / Aktivitete / Aktivitet i nxenesve me rastin e Festave te Fundvitit

Aktivitet i nxenesve me rastin e Festave te Fundvitit

Drejtoria Arsimore Rajonale Berat,ne bashkepunim me Qendren Kulturore “Margarita Tutulani” organizuan manifestimin festiv,ne prag te Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri me pjesemarrjen e nxenesve te shkollave 9 vjecare dhe te mesme te qytetit.Ne kete aktivitet pershendeten dhe uruan per festat e fundvitit Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj,Prefekti i Qarkut z.Fadil Nasufi dhe Drejtori i Drejtorise Arsimore z.Selman Hodaj.
Kryetari i Bashkise ,gjithashtu siguroi mbeshtetje nga ana e Bashkise per investime ne infrastrukturen e shkollave,per mbarevajtjen e procesit mesimor-edukativ.
Aktiviteti vazhdoi me performanca te grupeve atistike te shkollave te qytetit.