Home / Aktivitete / Vizite ne Maternitet me Rastin e 8 Marsit

Vizite ne Maternitet me Rastin e 8 Marsit

Kryetari i Bashkise Berat Z. Fadil Nasufi se bashku me punonjese gra ne Bashkine Berat bene nje Vizite ne Maternitetin e Spitalit Berat. Ata vizituan dhe folen me nenat e reja si dhe i uruan duke i dhuruar lule.

Home / Activities / A Visit in the Maternity

A Visit in the Maternity

The Mayor of Berat. Mr. Fadil Nasufi together with women employees in the Municipality of Berat made a visit in the Maternity Hospital in Berat. They visited and talked with the young mothers and gave them flowers as well on the occasion of the 8 March.