Home / Njoftime / THIRRJE PËR BIZNESET NË BERAT

THIRRJE PËR BIZNESET NË BERAT

THIRRJE PËR BIZNESET NË BERAT

Help në Shqipëri, në bashkëfinancim me Bashkinë Berat, në kuadër të projektit “Përfshirja dhe Fuqizimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”, financuar nga Qeveria Gjermane , shpall thirrjen e parë për skemën e granteve në pajisje deri në vlerën 2,500 Euro

Ftojmë të gjitha bizneset e vogla dhe të mesme të interesuara për këtë skemë, të marrin pjesë në seancën informuese:

Data dhe ora: E hënë, 4 Prill 2023 në 11:00
Vendi: Salla e Konferencave, Bashkia Berat