Home / Njoftime / Takimi me kompanine italiane AMIA

Takimi me kompanine italiane AMIA

Takimi i zhvilluar me Kompanine Italiane AMIA, kompani e cila vepron ne Komunen Verona ne fushen e mbetjeve urbane dhe sherbimeve publike. Takimi u organizua ne kuadrin e bashkepunimit per projektin e diferencimit te mbetjeve urbane ne qytetin e Beratit.