Home / Njoftime / Takim bashkepunimi midis Bashkise Berat dhe Raiffeisen Bank Albania

Takim bashkepunimi midis Bashkise Berat dhe Raiffeisen Bank Albania

U zhvillua sot,ne ambientet e Bashkise Berat,nje takim midis Kryetarit te Bashkise,z.Petrit Sinaj dhe perfaqesuesve te Raiffeisen Bank.Ne kete takim,Kryetari i Bashkise,vleresoi bashkepunimin midis Bashkise Berat dhe Raiffesisen Bank,e cila ka qene aktive dhe financuese ne projekte te ndryshme te Bashkise.

Ne kuader te ketij bashkepunimi,z.Sinaj kerkoi ndehyrjen per rehabilitimin e hapesirave midis pallateve te banimit,te krijuara nga prishja e ndertimeve pa leje,per krijimin e lulishteve,vendeve shplodhese dhe ndricim.Gjithashtu,u kerkua edhe bashkepunimi ne fushen e turizmit historik,malor dhe agroturizmit

.Te pranishem ne takim ishin z.Christian Canacaris,drejtor i pergjithshem i Raiffeisen Bank ne Shqiperi dhe znj.Dhurata Dundo,drejtore e deges Raiffeisen Bank Berat.