Home / Njoftime / SHQIPËRIA NË VITIN 1912

SHQIPËRIA NË VITIN 1912

Me rastin e shpalljes të 100-vjetorit të Pavarësisë, ambasada e Francës në Tiranë dhe Qendra e Studimeve Albanologjike prezantojnë dokumentarin SHQIPËRIA në VITIN 1912. Sot, datë 22 Nëntor 1912, në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani.