Home / Njoftime / Provimi per vendet e lira te punes

Provimi per vendet e lira te punes

Diten e premte  date 09.10.2015 ora 12:00, u zhvillua ne ambientet e Bashkise Berat,provimi per vendet e lira te punes,ne zbatim te ligjit Nr.152/2013 “Statusi i nepunesit civil”neni 22.V.K.M Nr.143 date 12.03.2014 pika7,ndryshuar,per keto pozicione:

Specialist Nivelit te larte te Prokurimeve
Specialist Nivelit te Larte Planifikimit te Territorit ,Kontrollit dhe Planeve te Detajuara vendore
Specialist i nivelit te Larte te promovimit te turizmit .
Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi
Specialist i nivelit te larte per inspektim dhe kontroll ne terren
Specialist i nivelit te larte te bujqesise .
Specialist i nivelit te larte te marredhenieve me median