Home / Njoftime / Njoftim mbi konkurrsin per vendet e lira te punes

Njoftim mbi konkurrsin per vendet e lira te punes

Lista e konkurrenteve,te cilet kane marre mbi 70 pike dhe do te thirren per intervisten me goje,do te afishohet diten e merkure ,date 14.10.2015 ,ora 14:00 ne faqen zyrtare te Bashkise.

Intervista me goje do te zhvillohet diten e enjte,date 15.10.2015 ,ora 12:00,ne sallen e Keshillit Bashkiak ,ne katin e trete.

 

Drejtoria e Menaxhimit te Burimeve Njerezore dhe Sektori Juridik

Bashkia Berat