Home / Njoftime / Lista e pikeve te konkurrenteve per vendet e lira te punes

Lista e pikeve te konkurrenteve per vendet e lira te punes

Lista e pikeve te konkurrenteve per vendet e lira te punes :

 

Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi:

1.Feridiola Berberi   84  pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Prokurimeve:

1.Valentina Karabina  86  pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Bujqesise:

1.Ilir Kanavace   80 pike

 

Specialist i Nivelit te Larte per inspektim dhe kontroll ne terren:

1.Ergys Cizmja     78  pike

2.Sandi Vrapi      74 pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Promovimit te Turizmit:

1.Mishela Muzhaj   88  pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Marredhenieve me Median:

1.Erka Durra   85  pike

 

Pozicioni Specialist i Nivelit te Larte te Kadastres Urbane do te rishpallet.

 

Drejtoria e Menaxhimit te Burimeve Njerezore dhe Sektori Juridik

Bashkia Berat