Home / Njoftime / Lista e perfituesve te kredise se zbutur

Lista e perfituesve te kredise se zbutur

Lista e familjeve te pastreha qe u kualifikuan nga Komisioni i Strehimit , per tu trajtuar me kredi te zbutur dhe qe u miratuan me VKB nr.30,date 22.05.2020

shiko ne pdf: lista e familjeve me kredi te zbutur