Home / Njoftime / Lista e konkurrenteve per vendet e lira te punes,qe kualifikohen per fazen e dyte

Lista e konkurrenteve per vendet e lira te punes,qe kualifikohen per fazen e dyte

Lista e konkurrenteve qe kane marre mbi 40 pike ne provimin me shkrim,te ndare sipas pozicioneve:

 

Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi:

1.Feridiola Berberi   50 pike

2.Ermelinda Nebiu     45 pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Prokurimeve:

1.Valentina Karabina  48 pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Bujqesise:

1.Ilir Kanavace   52 pike

 

Specialist i Nivelit te Larte per inspektim dhe kontroll ne terren:

1.Ergys Cizmja      42 pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Promovimit te Turizmit:

1.Mishela Muzhaj   50 pike

2.Egla Zaimi   43 pike

 

Specialist i Nivelit te Larte te Marredhenieve me Median:

1.Erka Durra   50 pike

 

Pozicioni Specialist i Nivelit te Larte te Kadastres Urbane do te rishpallet.

Intervista me goje do te jete ne daten 15 tetor 2015,ora 12:00 ne sallen e Keshillit Bashkiak .

 

Drejtoria e Menaxhimit te Burimeve Njerezore dhe Sektori Juridik

Bashkia Berat