Home / Njoftime / Lista e konkurrenteve per vendet e lira te punes

Lista e konkurrenteve per vendet e lira te punes

Konkurrentet te ndare sipas pozicioneve

Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi 

1.Orest Ylli Zoto

2.Feridiola Sami Berberi

3.Ermelinda Pellumb Nebiu

 

Specialist Nivelit te larte te Prokurimeve

1.Petref  Bilbil Kondi

2.Denis Hysanj

3.Valentina Karabina

 

Specialist i nivelit te larte te bujqesise 

1.Karafil Yzedin Bregu

2.Ilir Kadri Kanavace

3.Jurgen Shaqir Abedini

 

Specialist i nivelit te larte per inspektim dhe kontroll ne terren

1.Estela Adriatik Asllani (Spahiu)

2.Sandi Hyqmet Vrapi

3.Jani Gjika

4.Ergys Cizmja

5.Erjona   Kule

6.Kozma Pushi

 

Specialist i nivelit te Larte te promovimit te turizmit 

1.Jonida Gezim Hodaj

2.Roland Agim Dodoveci

3.Genci Telmak Kito

4.Egla Eqerem Zaimi

5.Mishela Muzhaj

 

Specialist i nivelit te larte te marredhenieve me median

1.Erka Durra

2.Rudina Qafa

3.Merushe Gega

 

Pozicioni Specialist i nivelit te larte te kadastres Urbane do te rishpallet sepse nuk u kualifikua asnje kandidat.

 

Provimi per levizjen paralele dhe ngritjen ne detyre do te behet ne daten 9.10.2015 ora 10:00,kurse per pranim ne sherbimin civil do te behet ne daten 09.10.2015 ora 12:00.

 

Drejtoria e Menaxhimit te Burimeve Njerezore dhe Sektori Juridik

Bashkia Berat