Home / Njoftime / Lista e fituesve per vendet e lira te punes

Lista e fituesve per vendet e lira te punes

Lista e fituesve per vendet e lira te punes sipas pozicioneve:

1.Specialist  Nivelit te larte te Prokurimeve      Valentina Karabina

2. Specialist Nivelit te Larte Planifikimit te Territorit ,Kontrollit dhe Planeve te Detajuara vendore     Mirjan Bregu

3.Specialist i nivelit te Larte te promovimit te turizmit      Mishela   Muxhaj

4.Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi        Feridiola Berberi

5.Specialist i nivelit te larte per inspektim dhe kontroll ne terren    Ergys Cizmja

6.Specialist i nivelit te larte te bujqesise        Ilir Kanavace

7. Specialist i nivelit te larte te marredhenieve  me median    Erka Durra

 

Drejtoria e Menaxhimit te Burimeve Njerezore dhe Sektori Juridik

Bashkia Berat