Home / Njoftime / Komisioni Keshillimor Qytetar Vendor

Komisioni Keshillimor Qytetar Vendor

Komisioni Këshillimor Qytetar (KKQV) është grupim vullnetar me përfaqësim të gjerë me qytetarë që kanë vizion dhe duan të mundësojnë ndryshime pozitive në qytetin e tyre qytetarë, që do të shërbejë si organ këshillimor për bashkine.Ai do të jetë gjithëpërfshirës dhe i pavarur nga kontrolli prej njësisë vendore. KKQV-të do të përbëhet nga drejtues dhe përfaqësues të OJQ-ve vendore, bizneseve, rinisë, grave dhe grupeve të margjinalizuara.
Komisioni Këshillimor Qytetar është krijuar më mbështetje të projektit të USAID për Planifikim dhe Qeverisje Vendore.
Objektivi i përgjithshëm i KKQV është të nxitë kontributin nga poshtë-lart të qytetarëve për zyrtarët e qeverisjes vendore. Kjo nismë synon të krijojë një mekanizëm që do t’i bëjë të mundur qytetarëve të mësojnë më shumë për njësinë e tyre të qeverisjes vendore, të vendosin për çështje të rëndësishme që lidhen me qytetin e tyre dhe të bëjnë rekomandime për këto çështje.


Z. Vladimir Çela është përzgjedhur Kryetar i KKQV Berat

Vladimir1

 

 

 

 

CURRICULUM VITAE

Mbiemri:                             CELA

Emri:                                     Vladimir

Datelindja:                         Shkurt 11, 1956

Kombesia:                           Shqiptare

Gjendja civile:                   I Martuar

 

Arsimimi:

Institucioni [Datat] Diploma 
Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Filologjise (Shtator 1982 – Qershor 1983) “Kurs 1 vjecar Pasuniversitar per Psicologji Sociale” (Master i nivelit te dyte)
University i Tiranes, Fakulteti i Filozofise (Shtator 1976-Qershor1980) BA ne “Shkenca Politike”

 

Gjuhe te huaja: (1 ne  5 (1 = dobet; 5 = shkelqyeshem)

Gjuha             Lexim             E folur            Shkrim
Shqipe Gjuhe amtare Gjuhe amtare Gjuhe amtare
Italiane 4 4 3
Frenge 3 2

 

Pozicioni aktual:         Albanian University Berat Pedagog part time    ne     degen Psicologji Kursi III

                                                  Administrator i Shoqates ARCI SHQIPERI

Anetar I Keshillit Bashkiak Berat

Eksperience profesionale:

Date Vendi Subjekti Pozicioni
Maj 2009 – Dhjetor 2012 Berat Qendra Lira Berat (Qender per sherbime ne ndihme te personave me aftesi te kufizuara) Drejtor
Pershkrimi:

 • Sherbime per 25 PAK
 • Monitorim e implementim projektesh per PAK.
 • Kurse formimi e trainime.
 • Mbledhje fondesh dhe aktivitete me OJF.

 

Date Vendi Subjekti Pozicioni
Maj 2004 – Maj 2009 Berat Bashkia Berat Pergjegjes I zyres se marredhenieve me jashte
Pershkrimi:

 • Koperime me organizata Italiane zvicerane e franceze per implementim projektesh ne fushen e turizmit kultures e monumenteve si edhe sociale.
 • Bashkepunim me Bashkite Fermo ,Mesagne,Nardo,Noci Unionin Andrano Spongano Diso per realizimin e disa projekteve
 • Pergatitja e se pares faqe interneti per Bashkine Berat.
 • Organizimi i shume aktiviteteve promovuese per trashegimine e qytetit.
 • Pergatitja e hartes ajrore dixhitale te qytetit  ne bashkepunim me kompanine Aertekno Grottamare Itali.
 • Pergatitja e dosjes se pranimi te Beratit ne Listen Boterore te Trashegimise “UNESCO”

 

Date Vendi Subjekti Pozicioni
Shkurt 1999 – Maj 2004 Berat ARCS Itali – Kordinator I pergjithshem
Pershkrimi:

 • Kordinim supervizim implementim projektesh te financuar nga MPJ Itali Ministria  Punes Ceshtjeve sociale Itali  Rajonet Puglia, Lombardia , Marche Bashkite  Fermo, Mesagne , Noci , Nardo  Universitetet  Milano e Venezia.
 • Objektivat e projekteve:

o   Restaurimi i muzeut  “Onufri” Berat

o   Restaurimi i Kishe Shen Nikolla

o   Krijimi i qendres se gruas Berat

o   Krijimi i qendres rinore AKSI sot PR Berat

o   Implementim projektesh ne ndihme te bujqesise Qarku Berat

.

 

Date Vendi Subjekti Pozicioni
Shtator 1997 – Janar 1999 Berat Bashkia Berat Pergjegjes I zyres se marredhenieve me jashte
Pershkrimi:

 • Bashkepunime me institucione te huaja per aplikim e implementim projektesh ne qytetin e Beratit.
 • Mbeshtetje e investimeve te huaja ne Berat
 • Pjesemarrje aktive ne aktivitete te ndryshme ne Itali Ballkan per prezantimin e qytetit .
 • Realizimi i binjakezimeve me bashkite Fermo , Loccorotondo ne Itali e Lovec ne Bullgaria.

 

Date Vendi Subjekti Pozicioni
Shtator 1979 – Qershor 1997 Berat Shkollat e mesme “Kristaq Capo” and “Kristo Isak” Mesues

 

Date Vendi Subjekti Pozicioni
 Shtator 1982– Qershor 1986 Berat Universiteti i Tiranes – Filiali Berat Pedagog I jashtem

Publikime

Bashkeautor ne pergatitjen e librit “BERATI”, finacuar e stampuar ne Itali nga Rajoni

Marche dhe Bashkia Fermo 2006

Bashkepuntor ne publikimin e librit “Celesi i Beratit” botuar nga Celesi sh.p.k.

Tirane 2007

Bashkeautor ne pergatitjen e hartes turistike te qytetit Berat 2007

 

Tituj e dekorime

Qershor 1985           Titulli “Mesues i Dalluar”, akorduar nga Ministria e Arsimit Shqiperi

 

Qershor  2010        Titulli Kavalier i Republikes Italiane

“Cavaliere dell Ordine della Stella della Solidarieta Italiana”,

Akorduar nga Presidenti Italian Giorgio Napolitano

Korrik    2012          Cmimi  « La Vela Latina »    Brindisi  Itali

Maj        2013            Cmimi “Stella del Lavoro” nga Akademia Imperiale  Brindisi Itali

Mars      2016            KRYETAR I KOMISIONIT KESHILLIMOR QYTETAR VENDOR BERAT