Home / Njoftime / Kolonia e Artisteve Figurative

Kolonia e Artisteve Figurative

Çelet ne Berat Kolonia e Artisteve Figurative e cila do te zgjase per kater dite nga data 8-12Tetor. Në Koloni marin pjesë 52 artistë, piktore dhe skulptore nga Shqipëria dhe Kosova.Punimet e Kolonise se Artit do te ekspozohen në pedonalen e qytetit në datën 12 Tetor ora 10.00 .
Ju mirëpresim