Home / Aktivitete / Ekspozitë nga Tefta Qose

Ekspozitë nga Tefta Qose

Ekspozitë për promovimin e kostumeve të realizuara nga znj. Tefta Qose, një artdashëse e kulturës dhe traditës beratase.
Pranë galerisë së “Edward Lear”, për plot 1 javë do të qëndrojnë kostumet më të veçanta për të gjithë ju.