Home / Njoftime / Degjesa publike ne rajonin 3

Degjesa publike ne rajonin 3

Ne vijim te punes per Hartimin e Plan Buxhetit 2016,te Bashkise Berat,u zhvillua degjesa publike ne rajonin nr 3.Te pranishen ne kete takim ishin perfaqesues te Bashkise Berat dhe banore te rajonit 3.
Disa nga problematikat dhe shqetesimet e ngritura ne kete takim ishin:
Problemi i sistemimit te ujerave te larta,sistemimi dhe mobilimi urban ne lagjen Kushtrim pas prishjes se ndertimeve pa leje,vendosja e tabelave per mos lejimin e parkimit te makinave me tonazh te rende ne hapesirat mes pallateve, ne lagjen ‘’Jani Vruho’’, si dhe shtrimi me kalldrem i rrugeve “Gaqi Gjika” dhe “Lisi i Becit” ne lagjet Iliria dhe Donika Kastrioti.
Ne fund te takimit,u vendosen detyra per zgjidhjen e problematikave,si dhe u premtua se do te merren ne konsiderate per planifikimin e tyre ne Buxhetin e vitit 2016 te Bashkise Berat.