Home / Njoftime / Degjesa publike ne Njesine Administrative Sinje

Degjesa publike ne Njesine Administrative Sinje

Ne Njesine Administrative Sinje u zhvillua degjesa publike ne lidhje me propozimet per hartimin e projekt buxhetit te vitit 2017.Ne takim merrte pjese n/ kryetari I Bashkise Berat z .Clirim Brisku, Drejtori i Kabinetit te Kryetarit z.Fitim Rrapaj dhe perfaqesues te tjere. Gjate takimit u degjuan mendimet e komunitetit dhe u diskutua mbi zgjidhjet e problemeve te kesaj Njesie Administrative .Degjesat publike per pergatitjen e projekt buxhetit do te vazhdojne ne te gjitha Njesite Administrative te Bashkise Berat.