Home / Njoftime / Buxhetimi me Pjesemarrje

Buxhetimi me Pjesemarrje

Bashkia Berat zhvillon takim të hapur me banorët mbi buxhetin e Bashkisë për vitin 2015 dhe PBA 2016-2018, ditën e Premte, në datë 27 mars 2015, ora 1100 ne sallen e bibliotekes “Vexhi Buharaja” .

Ky diskutim  do te fokusohet te projektet sociale dhe  perfshirjen e tyre ne buxhetin e viti 2015.

Pjesëmarrja juaj është shumë e rëndësishme për t’u bërë pjesë e diskutimeve për një vendimmarrje sa më të drejtë dhe nëpërputhje me kërkesat dhe nevojat tuajanen sloganin

MERR Pjesë                            PROPOZO Ide                FOL

Ky takim mbështetet nga UN Women në kuadër të programit për përmirësimin e shërbimeve publike dhe arritjen e barazisë gjinore në nivel vendor.