Home / Njoftime / Artistë nga Austria Ekspozojnë në Shqipëri

Artistë nga Austria Ekspozojnë në Shqipëri

Galeria e Arteve “Edward Lear” në Berat  në bashkëpunim me “xion” në kuadrin e “100 Vjetorit të Pavarësisë dhe “Ditëve Austriake” organizojnë ekspozitën: “ARTISTET nga AUSTRIA ekspozojnë në SHQIPERI”.

Janë veprat e piktorëve bashkëkohorë CHRISTIAN KVASNICKA / Enzesfeld, GERHARD STERNHEIM / Wien, LUIGI LA SPERANZA / Wien, WOLFGANG SINWEL / Wien, ROBERT ZIELASCO / Wien, WALTER HACHLEITNER / Wien që do të qendrojnë të ekspozuara nga data 06 Nëntor -17 Nëntor 2012 në sallat e Galerisë “Edward Lear” në Berat.

Ditën e Martë, më datën 06 Nëntor 2012, ora 11.00

Galeria e Arteve “Edward Lear” në Berat