Home / Aktivitete / Udhëtim me makina Fuori Stradë

Udhëtim me makina Fuori Stradë

Organizata Desert Experience në bashkëpunim me Bashkinë Berat organizuan të hënën datë 11.06.2012 një parakalim të makinave fuori stradë në qendër të qytetit. Ky aktivitet është në kuadrin e Udhëtimin Ndërkombëtar Jashtë Rruge i cili është organizuar për t’u ofruar fansave të këtij sporti eksplorimin e Shqipërisë dhe peizazhit të saj të bukur.