Home / page 45

Blog Archives

Vijon Projekti SUSTCULT

Partnerët e projektit Sustcult, organizuan takimin e rradhes i cili u mbajt ne Korfuz (Greqi) ne datat 3-5 Tetor 2012. Takimi i cili vijoi takimin e Beratit ne Maj 2012, u organizua në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Menaxhimit të Qëndrueshëm të Trashëgimisë Kulturore. Organizatoret e takimit, partnerët e Sustcult …

Read More »

Inagurohet Thertorja e Beratit

Mishi është një produkt me vlera të pazëvendësueshme për njeriun, konsumimi i mishit dhe i nënprodukteve të tij është sa i domosdoshëm aq dhe delikate nga pikëpamja e sigurisë ushqimore për konsumatorin. Mosrespektimi i standardeve sanitaro-veterinare munde të çojë ne kontaminimin e konsumatorit nga sëmundjet zoonoze te transmetueshme nëpërmjet konsumimit …

Read More »

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Në datën 28 Shtator 2012, në qytetin e Beratit u organizua Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore. Ashtu si edhe në vitet e tjera kjo ditë ishte e pasur me aktivitete kulturore. Sipari i aktiviteteve u hap në Pallatin e Kulturës Margariita Tutulani ku Lektori i Psikologjise se Artit, Z. Qamil …

Read More »

Çelet Ekspozita e piktorit Eduard Karaji

Në datën 13 Shtator u çel ekspozita e e piktorit Eduard Karaji. Janë rreth 30 vepra në format dydimensional por të realizuara e konceptuara me teknika bashkohore ku ndërthuren metali me drurin, linoneumi me ngjyrat e vajit apo akrelikut duke i dhënë herë herë atyre imazhin tridimensional duke e bërë …

Read More »