Home / Tag Archives: workshop

Tag Archives: workshop

Workshop mbi Taksat dhe Tatimet

Nisur nga nevojat imediate te Njesive te Qeverisjes Vendore, ne zbatimin e ndryshimeve me te fundit ligjore qe prekin direkt financat vendore, buxhetin e shtetit 2014 dhe paketen fiskale 2014, PLGP/USAID organizoi Workshop-in me kete teme, me date 15 Janar 2014, ne ambientet e Hotel Doro City,Tirane. Nga bashkia Berat moren …

Read More »