Home / Tag Archives: vleresimimjedisor

Tag Archives: vleresimimjedisor

#BashkiaBerat #happërpara #DrejtimiiDuhur

#BashkiaBerat #happërpara #DrejtimiiDuhur Organizuam sot dëgjesën e dytë publike për hartimin e Vlerësimit Mjedisor, të Planit të Përgjitshëm Rregullues, ku të pranishmit u informuan mbi procesin dhe u bënë pjesë e diskutimeve dhe problematikave ne lidhje me draftin për materalin e Vlerësimit Mjedisor të Planit të Përgjitshëm Rregulles. Ky takim …

Read More »