Home / Tag Archives: urat

Tag Archives: urat

Urat e Ballkanit Flasin

Ne datat 28, 29 Mars, Berati u kthye ne kreyqendren e festimeve ne Ballkan. Nen titullin “Urat e Ballkanit Flasin”, Bashkia Berat, Fondacioni Balcanica, Ministria e Kultures si dhe nje sere aktoresh te tjere, organizuan disa aktivitete te rendesishme te cilat u nderuan dhe me viziten e Drejtoreshes se Pergjithshme …

Read More »