Home / Tag Archives: turizmi2

Tag Archives: turizmi2

Projekti TREK per turizmin natyror dhe kulturor

Operatorë turistik dhe aktorë të kulturës, artizanatit, arteve popullore etj. u mblodhën sot për t’u informuar dhe dhënë mendimet e tyre në lidhje me projektin TREK i cili synon të zhvillojë turizmin kulturor dhe natyror. Projekti është duke u hartuar nga Organizata CESVI me mbështetjen e Bashkisë Berat. Projekti është …

Read More »