Home / Tag Archives: shkollastarove

Tag Archives: shkollastarove

 PËRUROHET SHKOLLA E MESME STAROVË 

Sot paradite Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj dhe përfaqësues të tjerë të Bashkisë morën pjesë në ceremoninë e përurimit të shkollës së mesme Starovë. Investimi prej 43 772 871 lekësh ( të rinj), që u financua nga Bashkia Berat, nisi në 28.07.2017. Ky investim i Bashkisë krijoi kushte dhe …

Read More »