Home / Tag Archives: roshniku

Tag Archives: roshniku

Festa e Roshnikut

Festa e rradhës është në natyrën e bukur të vjeshtës në Roshnik! Në Ditën Ndërkombëtare të Turizmit, në datën  27 Shtator, Bashkia Berat organizon “Festën e Roshnikut”. Në këtë ditë fokusi do të jetë promovimi i vlerave të turizmit malor pasi zona e Roshnikut mbart bukuri dhe atraksione të cilat …

Read More »