Home / Tag Archives: rehabilitim

Tag Archives: rehabilitim

Rehabilitimi i hapësirave publike

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike vijon aksionin e saj për pastrimin dhe rehabilitimin e hapësirave publike. Punonjësit e saj po punojnë në zona të ndryshme të Lagjes Nr. 2, duke u përqëndruar kryesisht në ato vende ku është dashur një ndërhyrje imediate për lirimin e hapësirave publike nga mbetjet e ngurta …

Read More »