Home / Tag Archives: perurim

Tag Archives: perurim

Perurohet kopshti i femijeve ne Lapardha

Është përuruar Kopshti i fëmijëve në Lapardha më financim të Bashkisë së Beratit.Janë rreth 50 fëmijë të cilët frekuentojnë këtë Kopësht, mjediset e të cilit ishin në kushte të pafavorshme për edukimin dhe mirërritjen e tyre. Tashmë, është bërë e mundur që kopshti të ketë ambiente të reja dhe të …

Read More »