Home / Tag Archives: nokja

Tag Archives: nokja

Ceremonia e dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengoceremoninë zyrtare të dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengo

Në Bar-Restorant “Gega””,Bashkia Berat organizoi ceremoninë zyrtare të dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengo( klarinetist),i njohur si Nokja i Beratit.Morën pjesë qytetarë,anëtarë të Këshillit Bashkiak,artistë,përfaqësues të institucioneve kulturore,miq-artistë,të afërm të z.Novruz Vengos.Titullin “Qytetar Nderi””z.Novruz Vengu ia dha Kryetari i Bashkisë z.Petrit Sinaj. Z. Petrit Sinaj vlerësoi figurën dhe kontributin e tij …

Read More »