Home / Tag Archives: nobelisti

Tag Archives: nobelisti

Nobelisi i Kimisë Dan Shechtman viziton qytetin e Beratit

Dan Shechtman, fitues i Çmimit Nobel 2011 në Kimi dhe profesor Veljo Milutinovic, një studiues i klasit botëror në fushën e tekonoligjisë informative, janë ftuar nga Kryetari i Bashkisë Berat Z.Petrit Sinaj në një pritje zyrtare. Nobelisti Shechtman është pjesë e stafit në Institutin Izraelit të Teknologjisë Technion dhe ai …

Read More »