Home / Tag Archives: mbyllja

Tag Archives: mbyllja

Mbyllet Projekti SUSTCULT ne Lubljane

Eshte mbyllur ne Lubljane Projekti SUSTCULT, projekt per Trashegimine Kulturore, ne te cilin Berati ka marre pjese se bashku dhe me nje sere qytetesh te tjera nga Ballkani dhe me gjere. Projekti Sustcult zgjati per nje periudhe kohore prej tre vitesh dhe u finalizua me krijimin e nje plani te …

Read More »