Home / Tag Archives: mbledhjekb1

Tag Archives: mbledhjekb1

Mbledhja e Keshillit Bashkiak Berat date 25.03.2016

Sot u zhvillua mbledhja e radhes e Keshillit Bashkiak Berat me kete rend dite: 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Dorëheqja e Këshilltares Znj.Arisa Toska të Subjektit Politik PS dhe zëvendësimin e saj ”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike ,pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1- …

Read More »