Home / Tag Archives: mbetjeturbane2

Tag Archives: mbetjeturbane2

Fillon projekti i grumbullimit të mbetjeve të diferencuara në Bashkinë Berat

Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Bashkisë Berat, Kompanisë AMIA Verona dhe Kompanisë Infinit Construction, mbi projektin e riorganizimit të shërbimit të mbledhjes së mbeturinave në qytetin e Beratit. Të pranishëm në ceremoni ishin Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj, Presidenti i Kompanisë Amia Verona Z. Andrea Miglioranzi, Administratori i …

Read More »