Home / Tag Archives: libra

Tag Archives: libra

Takimi me shkrimtarët Italianë

‘’Nga bregdeti në port-udhëtimi botëror i librave’’, ishte takimi me shkrimtarët Italianë dhe Shqiptarë i cili mblodhi në ambientet e Qendrës Kulturore të apasionuar pas letërsisë dhe filozofisë. Gjatë takimit, Kryetari i Bashkisë Z. Petrit Sinaj vlerësoi lidhjet kulturore ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë dhe projektet kulturore të përbashkëta .Në takim …

Read More »

Ndarja e Librave për Fëmijët në Nevojë

Foto nga aktiviteti i ndarjes se Librave në Shkollat “Shyqyri Lakra”, “22 Tetori”, “Llambi Goxhomani”, “1 Maj”, “Xhemal Cekini” etj. Ndarja e Librave u mundësua nga Bashkia Berat, Save the Children dhe UNDP.

Read More »