Home / Tag Archives: kopsht

Tag Archives: kopsht

Përfundojnë punimet për rehabilitimin e Kopshtit ‘’ Llambrini Puli’’ në lagjen Barrikadë në Berat

Kopshti “Llambrini Puli” – një hapësirë e re arsimore në Berat Përfundojnë punimet për rehabilitimin e Kopshtit ‘’ Llambrini Puli’’ në lagjen Barrikadë në Berat. Të pranishëm në ceremoni Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj dhe Koordinatori i Përhershëm i OKB dhe i Zyrës së PNUD në Shqipëri Z. …

Read More »