Home / Tag Archives: konference

Tag Archives: konference

Konferenca per Festivalin Multikulturor Berat

Konferencë për Shtyp në ambientet e Ministrisë së Kulturë për hapjen e Festivalit Multikulturor  Berat 2016. Të pranishëm Ministrja e Kulturës Znj. Mirela Kumbaro, N/Kryetarja e Bashkisë Znj.Teuta Mucogllava, Drejtori i Fondacionit Shqiptaro Amerikan për Zhvillim Z. Martin Mata, Znj. Julia Sinanaj dhe Z.Mario Guralumi nga Organizata ”Njerëz dhe Ide” …

Read More »

Konferencë për Shtyp me rastin e 8-vjetorit të pranimit të Beratit në Unesco

Përfaqësues të Bashkisë Berat,DRKK Berat, Shoqatës së Artizanatit ‘’Margarita’’ dhe Organizatës ‘’Njerëz dhe Ide ‘’ në një Konferencë për Shtyp me rastin e 8-vjetorit të pranimit të Beratit në Unesco. Gjatë Konferencës u lançuan edhe disa aktivtete kulturore si : Fundjavat në Berat,Kampi i Gurskalitësve, Panairi i Artizanatit dhe Festivali …

Read More »

Zhvillohet konferenca shkencore: “Berati dhe kontributi i tij në shpalljen e pavarsisë”

Në kuadrin e aktivitetve që po organizohen në 100 vjetorin e pavarsisë, është zhvilluar ditën e sotme në bibliotekën “Vexhi Buharaja” të qytetit të Beratit konfernca shkencore me temë: “Berati dhe kontributi i tij në shpalljen e pavarsisë”. Në këtë konferencë shkencore u mbajtën 6 kumtesa ku evidentoheshin përpjekjet dhe …

Read More »