Home / Tag Archives: kbashkiak

Tag Archives: kbashkiak

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat date 16.09.2016

Sot u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike ,pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-31 Gusht 2016”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim Për disa ndryshime në Vendimin e Këshillit Bashkiak nr.58 datë 28.12.2015 “Për miratimin e …

Read More »