Home / Tag Archives: kb

Tag Archives: kb

Mbledhja e Këshillit Bashkiak date 30.03.2017

U zhvillua sot mbledhja e Keshillit Bashkiak me kete rend dite: 1.Relacion dhe Projekt – Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1- 31 Mars 2017. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi miratimin e nivelit të pagave të punonjësve të …

Read More »

Keshilli Bashkiak miraton planbuxhetin e tri viteve te ardhshme

Keshilli Bashkiak miraton planbuxhetin e tri viteve te ardhshme Sinaj-  Ky plan buxhet garanton kthimin e Beratit ne kantier ndertimi dhe mbajtjen e premtimeve ndaj komunitetit.   Keshilli Bashkiak i Beratit  ne mbledhjen e pare ne sallen e bashkise se rikonstruktuar ka diskutuar dhe miratuar ne nje mbledhje me shume …

Read More »

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat date 21.10.2016

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dorëheqjes së Këshilltarit Znj.Entela Toto i Subjektit Politik G.99 ”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike ,pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-30 Shtator 2016”. 3.Relacion …

Read More »