Home / Tag Archives: kartarinore

Tag Archives: kartarinore

Memorandumi i Bashkëpunimit për Kartën Rinore Evropiane

BashkiaBerat‬ ‪#‎BashkiaPunon‬ ‪#‎KartaRinoreEvropiane‬ ‪#‎Rinia‬ ‪#‎NjeHapPerpara‬ Nënshkruam sot Memorandumi e Bashkëpunimit për Kartën Rinore Evropiane, e cila është e vlefshme në Shqipëri dhe në 36 shtete të Evropës, si dhe është pjesë e një programi rinor Evropian që mundëson një sërë avantazhesh të të gjithë të rinjve në sektorin e shërbimeve, tarifa të reduktuara, informacion …

Read More »