Home / Tag Archives: inaugurim

Tag Archives: inaugurim

Inaugurimi i kopshtit “Barrikade “

PETRIT SINAJ:VEMENDJE TE VECANTE ARSIMIT PARASHKOLLOR. NORA MALAJ-NESE NUK INVESTOJME SOT PER EDUKIMIN NUK DO MUND TE INVESTOJME NESER PER QYTETIN DHE SHOQERINE ESHTE INAGURUAR SOT PAS NJE RIKONSTRUKSIONI KOPSHTI BARRIKAD 2 E 3. KJO KA QENE NJE NGJARJE E SHENUAR PER EDUKATORET KOMUNITETIN  DHE SIGURISHT FEMIJET ,PASI NE KETE …

Read More »