Home / Tag Archives: gelqere

Tag Archives: gelqere

Shtimi dhe lyerja e pemeve ne qytet

Ndërmarrja e Gjelbërimit Berat nuk merret vetëm më gjelbërimin e hapësirave publike të qytetit, kjo ndërrmarje mundëson shtimin dhe përkujdesjen e pemëve, duke i shërbyer në mënyre sistematike. Sot e në vazhdim do të jemi duke lyer të gjitha pemet e qytetit me gëlqere.

Read More »