Home / Tag Archives: fundjavat

Tag Archives: fundjavat

Fundjavat ne Berat

‘’ Fundjavat në Berat‘’ vijojnë ditën e Shtunë datë 9 Korrik me hapjen e Panairit te Artizanatit dhe me koncertin e Orkestrës Frymore me pjesë nga autorë Shqiptarë dhe të huaj. Pjesë e repertorit janë popullore Beratase,klasike dhe moderne. Mbrëmja e së Shtunës vazhdon me një koncert me muzikë moderne …

Read More »